Post by dansmicsetprewthe on Feb 10, 2022 22:19:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
Liiga palju lisada
RINGIDE VAHEL LIIGA PALJU KUULUTUSI!!!!
Ilma reklaamideta ei saa mängu mängida
Fruit Block Friends Casual pma
Suurepärane lisandmäng. Ainult reklaamid on liiga sagedased. Arendaja peaks pakkuma reklaamideta versiooni ostu.
Ma armastan seda mängu. See on väga meelelahutuslik. Mu ema lõpetas umbes viisteist taset, kui ma vannitoas olin. Mulle meeldib, et saate palju liigutusi, sest enamik mänge annab teile vaid 10 käiku. Samuti laseme teil mõnikord mõistatusi teha, mis on lahe funktsioon. Soovitan seda mängu väga.
Armasta seda mängu. Vajab õnne, kannatlikkust ja kavalust.
Väga lõbus ja lihtne mängida, kuid kui jõuate lavale, ei pea te uuesti puslet mängima. Mäng muutub siis igavaks.
Ma armastan mängu ja tegelased on liiga armsad ja ma armastan graafikat ja mul ei hakka ka mängu mängides igav, see mäng on selline ajavõtumäng ja mulle jällegi meeldib see mäng väga....... ❤️❤️
Hea mäng. Oleks palju parem, kui oleks vähem reklaame.
Super mäng, väga tore. Mulle meeldivad mõistatused. olen mängust väga huvitatud.
Space shooter - Galaxy attack อาร์เคด rzmr
Mäng pole midagi sellist, mida reklaamiti, ma olen tasemel 102 ja see pole ikka veel selline, nagu ma alla laadisin. See on siiski nauditav.
Siiani igav
Kui otsite kunstilist puslemängu, pole see teie valik. Enamasti on see rumal sobitamine kolme mänguga, 15 taset mõistatuse saamiseks. Bekh
Armastan seda mängu mängida
Tõesti soovitan seda mängu! Palju erinevaid ja erineva tasemega oskusi. Päris lõõgastav mäng. Muutsin oma hinnangut 2 tärnile, kuna arvan, et üks reklaam on vastuvõetamatu! Proper Scientific Research kohaselt ei ole 1 rasvakaotuse kohta teaduslikult tõestatud! Ma arvan, et lihtsalt üks seltskond, kes palvetab rasvunud inimeste pärast! Ma ei saanud seda enam mitte näha, nagu meil tavaliselt on valik! Seda tüüpi reklaam ajab mind vihale ja kui see jätkub, desinstallin selle mängu kahjuks! Mängu külmutamine!!
Liiga palju reklaami
See on väga nauditav mäng. Vaja on lihtsalt muid tegelasi peale nende, mis teil on.
lisab Toomuch. ärritav
Armastan mängu, kui see ei ole külm ja kui pusletükid pole pimendatud. See on viis, kuidas paljud toimingud külmuvad ja rakendus tuleb sulgeda ja tagasi tulla.
Geniaalne ja lõbus.
See on raske ajumäng, aga hea..
Noh, see oli lõbus kuni tasemeni 1630, olen selle võitnud ja see ei lase mul enam edasi minna. Kas seda saab enne desinstallimist parandada. Olen nüüd tasemel 2161 ja te ei saa enam pusletükke. Nii et ma pean staari kahele viima. Loodan, et see saab varsti korda
Minu arvates oli mäng igav ja korduv
Liiga palju reklaame, et sellele rohkem tähti lisada
Meeldib... suurepärane mäng..? :-)
Pusle on kinni jäänud
Mäng ripub ikka ja jälle üles isegi pärast värskendamist.
Palju nalja
see tunneb mind värskena
Fruit Block Friends Casual pma
Tõesti lõbus mängida, lihtsalt soovin, et pildid annaksid sulle auhinna või midagi ja oleks natuke raskem
Armastan sujuvat mängu! Lisamäng? Armas boonus Aitäh
VÄGA SOOVITATAV! Üks parimaid matšmänge, mida mänginud olen. Reklaamid austavad teie aega. Lihtsa ja raske taseme edenemine on väga aeglane, 500. tase. Hakkasin võitmiseks taset 1 kord uuesti mängima. Ja mis kõige parem, ei pea te tasemete ületamiseks midagi ostma.
Liiga lihtne, kuid lõbus aja surnuks löömiseks
Olen mängus 880 ja mul on kõik abilised. Mul on 1330 teemanti. Mis põhjusel? Nendega pole midagi osta. Kavatsen selle desinstallida, kuna mulle tundub, et see on lõpuni tehtud. See oli lõbus, kuni see kestis. Lugupidamisega angela
See on lõbus mäng, kuni see hakkab raha küsima, siis eemaldan rakenduse. On palju muid mänge, mida saate tasuta mängida. 612 tahvlit, mida pead tõstma. Siis on see läbi.
Lõbus mäng aja veetmiseks, aga kurb kahju, et peale IGA mängu, rinnakarbi avamist, pusle kokkupanemist tuleb REKLAAM!! Ainuüksi see tekitaks soovi kustutada. Parandage see ja see oleks 5 tärni mäng.
Paljud reklaamid nii häirivad, et see mäng mulle ei meeldi