Post by dansmicsetprewthe on Feb 10, 2022 22:22:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Oyunu sev, reklamlardan nefret et. Reklamlardan kurtulmanın tek yolu, VIP şeyler almak için bazı abonelik tabanlı hizmetler için pah yapmaktır, ancak diğer şeyler hakkında varrım yok, sadece daha az reklam istiyorum. Telefonumda, KATILANMAYAN bir dakika uzunluğundaki reçeteli ilaç reklamını neredeyse izliyordum.
Pekala, bu oyun 100% mr bullet'in çakması. AirBNB ... Bullet Master - Gun Spy iphone, ipad, apple watch ve apple tv aplikasyon görüntüleri.
Beğenmedim oyun çok tekrar ediyor, hep aynı şey aynı aynı. Çok iyi olabilirmiş ama olamamış önermem.
o kadar cok reklam var ki nefret ediyorum oyundan.
Mr Bullet - Spy Puzzles Слагалице wbbt
Güzel oyun ama çok reklam var
ateş et silah silah yapboz oyunu eğlencelidir
Tamam tamam. Buraya reklamlar hakkında konuşmaya gelmedim. Buraya oynanış hakkında konuşmaya geldim, oyunun kalitesi ve grafikleri kötü bir tada sahip ve çok basit. GERÇEKTEN YÜRÜYebildiğiniz zaman bir bıçak modu ekleyin, oyunlarınız bu tür bir deneyim alıyorsa, düşük indirmelere (zaten sahip olduğunuz bir şeye) ve daha az yıldıza sahip olacaksınız, tamam, uygulamalarınızı derecelendirmek zorunda değiliz, biz de yapılmışız . oyun böyleyse
Mr Bullet - Spy Puzzles Головоломки yqjr
Bu oyundaki reklamların çok sık olması onu oynamaya değmez hale getiriyor. Her üç seviye için bir video reklam, ARTI oynadığınız her seviyenin altında çalışan bir reklam çubuğu. Reklamlardan kurtulmak için çok pahalı (mobil oyun için) AYLIK ABONELİK ödemeniz gerekiyor. Tek seferlik bir ücret olarak bile, bu tür bir oyun için maliyet yüksek olacaktır. Ayda bir kez o kadar net bir şekilde değmez ki geliştiricinin işinde kalmayı başarmasına gerçekten şaşırdım.
Çok fazla reklam iyi bir oyunu mahveder. Ücretsiz bir oyunun reklamları olacağını biliyorum, ancak her 1-3 bulmacadan sonra bir reklam beklemiyorum. Aslında oynamaktan çok reklam izleyerek vakit geçirdim. Ayrıca yeterince zorlayıcı değil. Böylece, her biri 3-5 saniyede birkaç seviye atlar ve ardından en az 30 saniyelik reklamlarla tokatlanırsınız.
Eğlenceli oyun ama reklamlar çok saçma!! Her 2-3 seviyede bir tekrar tekrar aynı reklam, çok sinir bozucu. Gelir elde etmeye çalıştıklarını biliyorum ama haydi çocuklar, oyununuzu bu reklama satıyorsunuz. Paraya bu kadar önem verdiğinizde, kesintisiz reklamlarla kendi oyununuzu mahvetmeniz, tüketici tabanınıza özen göstermediğinizi gösterir, ne ayıp.
Bir süre sonra sıkıyo fazla ilerlemem
zor
Oyunu çok beğendim. Reklamları şikayet etmek için söyleyeceğim. Eğer oyunu oynarsanız reklam yapmazsınız.
leveler bu zamqn sonra kolay oluyo
Bu oyun eğlenceli bir zaman kaybı ama oyun içi reklamlar onu öldürüyor. Genelde bir oyunun nasıl para kazandığından şikayet etmem ama aslında oyunu oynamaktan çok reklamları izleyerek vakit geçiriyordum. Bir seviyeyi geçmek bir saniyeden daha kısa sürebilir ve bir seviyeyi her tamamladığınızda veya bir seviyeyi yeniden denediğinizde 30 saniyelik bir reklam izlemek zorunda kalma ihtimaliniz %25'tir. Geliştiriciye reklamsız oynaması için birkaç dolar vermeye razıyım, ancak tek seçenek AYLIK 6 dolar ödemek! Bu kadar hulu!
orta guzel ve dikkat isteyen bir oyun
Mr Bullet - Spy Puzzles - ilginç bir bulmaca, ana karakter deneyimli bir casus, bir kez daha dünyada barış için savaşıyor.
Güzel bence oyun alanı geçmek imkansız
İyi oyun ama her bir diğer çıldırtıcı seviyeden sonra Reklamlar !!!! Seviyenin bu kadar kısa olması aptalca ama reklamların ne kadar uzun olduğu bazı reklamlar atlanamıyor bile!! Sonunda bu oyunu ALMAYIN!!!!! VIP olduğunu biliyorum ama reklamlardan para kazanıyorlarken neden reklamsız para ödeyeyim. Aynı zamanda bir şirket olduğunu biliyorum ama çok açgözlü bir pislik kötü!
Serüveni çok güzel
Çinliler 2019'da Yine Acımadı: Çakma iPhone 11 İncelemesi (Apple Bile İnandı). iPhone 6'yı 200TL'ye iPhone ... 2. Mr Bullet - Spy Puzzles
Çok fazla reklam!! Berbat çünkü oyun çok güzel. Çok kısa seviyeleri vardır (bazı seviyeler beş saniyenin altındadır). Neredeyse her seviyeden sonra otuz saniyelik bir reklam var. Bu, eğlenceli bir oyun ve bu kadar çok reklamın olduğu bir ortama girmek zor. Beş dakika kadar sonra kaldırmak zorunda kaldım. Gerçekten beğendim ama zamanım bundan daha değerli.
Oyunun kendisi iyi ama onu mahveden şey dakika uzunluğundaki reklamlar. Erken seviyelerin ne kadar kolay olduğunu düşünürsek, 20 saniye içinde tamamlayabilirsiniz ancak her beş veya daha fazla seviyeden sonra bir reklam oynayacaktır. Reklamları 30 saniye boyunca atlayamazsınız ve bunu yaptığınızda, sizi genellikle oyun mağazasına bir bağlantı olan reklam için bir "demo"ya götürür. Oyunu oynamayı beklerken aslında oynadığımdan daha fazla reklam izleyerek geçirdiğimi düşünüyorum. Zamanını boşa harcama.
Sizden bir inceleme bırakmanız istendikten sonra, reklam sıklığı artar ve onlardan kurtulmanın hiçbir yolu yoktur. Sürekli, tekrarlanan kesintiler, oyunun eğlencesini biraz azaltıyor. Bulmacalar eğlenceli ama çözümler çok kısıtlı. Yaratıcı olabilirler, ancak hayal gücünüzü kullanmamanızı gerektirirler.
Merhaba ben Ezhel ama oyun yükleniyor
Adamlar sana yapmıyor
Mr Bullet - Spy Puzzles Слагалице wbbt
Oyun gibi güzel sanki tam olmuyor reklam izlemekten pek oyun oynanıyor. 10 sn oyun 30 sn reklam gibi bir tür var. Enteresan.
oyun çoooooooooook güzel
Mükemmel ben mr bullet oyununun yanında hiç olmadım . Nolur 5 puan vernnn ama nolurrrrr hhhhhhjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kavramsal olarak basit ve eğlenceli bir fikir, uygulamada başarısız oldu. Burada bulmaca yok, yarım saat oynadım ve beş yaşındaki bir çocuğun yapamayacağı hiçbir şeye rastlamadım. Her iki seviyede bir reklamlara güvenmek, seviyelerin tamamlanması yalnızca birkaç saniye sürdüğünde, oyuna para vermekten çok reklamları izliyorsunuz demektir! kaçının, önce oyun, sonra reklam dağıtım sistemiyle ilgilenen daha iyi bulmaca oyunları var.
oyun randomsjdjhdjdlspspsşüwüwüwpps2992829wpx86dhekxkxnx x dlslwpwpleoekdmslpslwmsmxölxlxksmemslşdpxlslkwmmsldllxpxlxkdkemmeödllcjchvvuıckfıvıck39
Kitten Match Слагалице uxrf
Çooookkkkkk güzel Rastgele: Jşfjsflfsjlökdtıtkjltdıjdtıjstjteıutğproyğoyeöeitöetipe4iöeöi4etipüpitetıieıktykspiteliyroryoteoiyrooyrptöht689g8t5oyvifctfyitögouptgiypriyxotopuiyrpeyipdayjhfoaxoyftiszupsreyoazet75a8e95ea95eaypezyosrusrpusrpüuröu3a9ua3ögiseitööie44iüöuö3s385dr4punrşquö4üdu3puü3p3uap3üpu3ups6s3pus3pipreupürpetpuerupteiletjtplietipetupürluürluethkaehkqehkqehpürhlaelhsrjısruürlupqrulürqurpüi4öuüöriöüruösrtjsəjafljafıjıarıüjrlüjrhlsdzjhdzhfkhdkhksrhrskhksdhuöü3ü4iğitsöiüörütipei4öiü4pitüp
Güzel oyun ama çok fazla reklam sorunu var
Strateji ve silahlar için oyununu seviyorum
Çok orijinal bir konsept değil ama fikri beğendim. Oyunun kendisi o kadar da kötü değil, ama reklam tam bir baş belası. Paraya ihtiyacın olduğunu anlıyorum ama hadi ama. 2 seviyeden sonra bir reklam? Yani temelde bir para kazanma oyunu. Ekranın altında, her 2 seviyeden sonra bir reklam ve tabii ki, bir reklam izlerseniz "destek" alma seçeneği var. Ah evet. Oyunu "daha iyi" hale getirmek için sosyal medya verilerinize erişmeleri gerekiyor. Hayır teşekkürler
Can sıkıcı reklamların bolluğu. Rahatlatıcı bir oyun ve reklamları önlemek için premium olmanız gerektiğini biliyorum, ancak gerçekten bir reklam açılmadan, şarkınızın sesini kapatmadan ve sizden istemeden önce arka planda çalan müziğinizi 10 saniye bile dinleyemiyorsunuz. küçük bir oyun oyna. Geliştiricilerin fark etmediği şey, mini oyunlarda oyunun kendisinden daha fazla zaman oynamam (gerçekten o kadar kötü).
Mr Bullet ; com.lionstudios.mrbullet. Lisans. ücretsiz. Op. Sistemi. Android ; Lisans. ücretsiz ; Op. Sistemi. Android ; Kategori. Puzzle ; Dil. Türk. 44 daha fazla.
Bay Bullet:Spy Puzzles, Lion Studios tarafından Mobil Platformlar için geliştirilmiş bir 2D Bulmaca ve Tek oyunculu video oyunudur. Oyun size bir kahraman,
Belirli bir şeyden şikayet eden herkese: sadece çevrimdışı oynayın. Görevler hariç her şeyi bitirdim. Artık rahatsız olamazdı. Gereksiz ve bulmaca çözme becerilerinizi en ufak bir şekilde zorlamıyor. Gittikçe daha zor olacağını düşündüm ama gerçekten değil. Her seviyeyi tek bir bakışta nasıl çözeceğinizi bileceksiniz. Farklı türde bir düşman hiçbir fark yaratmaz. Bir süre oynayabilirsiniz, ancak en ufak bir meydan okuma için bile beklemenin anlamı yok.
... Home Cevapları (5) Marbleous Cevapları (20) Math Riddles Matematik Bulmaca Cevapları (4) Mr. Bullet – Spy Puzzles Cevapları (43) Ödüllü
Oynayacak hiçbir şeyin olmadığında oynamak istiyorum