(iOS) Ninja warrior: legenda gier przygodowych kody glitch wytrzymałość
Feb 10, 2022 22:28:50 GMT -5
Post by dansmicsetprewthe on Feb 10, 2022 22:28:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda gier przygodowych ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda gier przygodowych IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: legenda gier przygodowych 2022 version ▞▞▞
Spoko
Tak trudno jest grać na kolejnym poziomie
Dobre dla. Zabicia czasu
Ale punkt początkowy jest zbyt daleko od martwego celu
Nie mogę dostać się do ostatniego poziomu, nie mam dość obiektów papirusowych... Brakuje mi 2 szt... Ale nie widzę, gdzie mam wrócić po nie, nie jest jasne... I Nie chcę ponownie grać na WSZYSTKICH poziomach...
Po zagraniu w tę grę chcę tylko powiedzieć, że potrzebuję jego drugiej części lub więcej poziomów, uruchom jak najszybciej
Ninja warrior: legenda game petualangan Petualangan bxb
Gita
Sterowanie jest bardzo małe. Przycisk akcji jest bardzo wolny.
Gra bardzo fajna , ale szybko robi się tak trudno i coś zrobić
Ta gra jest zbyt trudna do grania, tak naprawdę nie będzie się podobać. I to zbyt irytujące czułością i kontrolą
Ta gra była fantastyczna ...... Grafika i sterowanie są również bardzo fantastyczne, ale kiedy pozostały tylko 2 poziomy, było to trudne, a sterowanie nie działało dobrze ..... Dlatego usuwam to.......
Jak grać na poziomie 6 dżungli śmierci 🙄
Lepsza gra niż inne gry, tylko jeden krótki problem jest kluczowy
👏Świetna gra, tak bardzo ją kocham, że ma dobrą grafikę i kilka poziomów
Nie rozumiem, dlaczego ludzie ocenili tę grę nawet na 4 gwiazdki… prawdopodobnie dlatego, że uważają ją za zbyt łatwą. Idź i zagraj w NINJA ARASHI i NINJA ARASHI 2 , zrozumiesz, jak piękne i niesamowite są te gry😍😍😍. Ta gra jest po prostu śmieciem🤮, a oni próbowali skopiować prawie wszystko z tych dwóch gier....ta gra nie ma sensu...postacie są wielkie jak głazy, a co nie...wstyd#.
Gra jest do bani, bo po nieudanej próbie ukośnik wciąż musi zostać doładowany, a nie fajny
To bardzo fajna gra. Kiedy gram w cacapter 2 lekcja 6 poziom. Wtedy nie mogłem dobrze powiedzieć następnego poziomu. 👉 অামি যখন "rozdziały2;poziom 6" তারপরে অার হচ্ছে না।Wtedy usuwałem TĘ sławę z urządzenia Nyi.
Ta gra jest niesamowita, grałem w nią, dała naprawdę dobre wrażenia, ale myślę, że byłoby wspaniale, gdyby ta gra miała małą historię i coś jeszcze, gdyby ta gra miała atak wręcz
To jak ninja arashi 😀
Bardzo dobrze, ale od czasu do czasu to wyskakuje, jak telepiruje mnie w pustkę i kolce
Staff! - Job Game | Simulator Simulasi jfb
😊.
Ciekawa i trudna. Polecam
Bardzo trudna gra Podobała mi się dobra grafika Jestem na poziomie 37, ale zaczynam bardzo ciężko w górę iw dół, kontynuuj poruszanie""_"""""____""""_____""""'_'''""""___ „””” dowolna scena wideo. Etykieta. 37.
Muszę powiedzieć, że piękna gra, czy możesz uprzejmie dodać więcej funkcji, zwłaszcza jeśli chodzi o walkę z tym ogromnym bossem, funkcje takie jak możliwość blokowania ataku, funkcje takie jak możliwość używania miecza ninja i walki itp., a nie tylko szybkie czysty ruch...ogólny to piękna gra, uwielbiam to
Absolutnie fantastyczna gra zepsuta niesamowitą ilością reklam, które musisz obejrzeć. 4 reklamy między poziomami są rujnujące jako zachęta do dalszej gry
Ta gra jest niesamowita i bardzo dobrze zaplanowana. Kudo dla planisty
Granie w tę grę to strata czasu. ukończ wszystkie poziomy, kiedy dojdziesz do końca lub na końcu (raiki ryu), jest tak potężny i ma wiele umiejętności, a kiedy jesteś przed nim, jest mu tak łatwo zabić cię, zabicie go zajmuje więcej niż 2 godziny. Nie polecam nikomu grać w tę grę, ponieważ jest to strata czasu, a twój ninja nie ma przed nim żadnych wielkich umiejętności.
Fajna, grywalana gra.
Gra jest fajna, ale czasami może być bardzo trudna i irytująca
Skopiuj kota Ninja Arashi... Rozgrywka jest jednak płynna...
Ksk
Ta gra się skończyła, ale reszta to błąd
Super Szybka
Gra jest niesamowita. Naprawdę ją uwielbiam, ale jestem też programistą, ale nie wiem, jak nawet wydać komputerowi polecenie
Ta gra wygląda zbyt podobnie do Ninja Arashi, która została wydana kilka lat temu. Tyle o oryginalności.
Raiki ryu jest tak potężny z wieloma specjalnymi umiejętnościami. Osiągnąłem ulepszenie umiejętności do najwyższego poziomu, ale nadal nie ma szans na wygraną z samym shurikenem i bezużytecznym cięciem miecza, które tak wolno się ładuje. 😤.
Wspaniała, bardzo ciekawa gra, a także bardzo trudna do zagrania, ale bardzo łatwa do rozegrania, gdy skoncentrujesz się na następnym ruchu
Ogólnie gra jest w porządku, ale uderzenie na poziomie 7 bambusa nie ma miejsca na ratunek, ciernie są umieszczone z przodu iz tyłu, więc skrzynka została usunięta z całej gry
Bardzo ciekawa i wciągająca gra. POLECAM ✔️😎😄
Ciekawa gra
Fantastyczna gra. Każdy poziom jest świetny. Niezbyt trudne, niezbyt łatwe. Ale tylko jeden problem polega na tym, że masz tylko jeden garnitur nanja, jeśli chcesz więcej garnituru, musisz obejrzeć reklamę, a potem dostaniesz więcej monet
Ta gra jest niesamowita, naprawdę ją lubię i bardzo przyjemna gra i dziękuję ci
Uwielbiam tę grę, odstrasza nudę.