(Android/iOS) AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter hakirati više ključeva
Feb 10, 2022 22:37:59 GMT -5
Post by dansmicsetprewthe on Feb 10, 2022 22:37:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
U redu je igra
Ne razumijem zašto je napravljena ova igra koja ima samo 22 razine btw lijepu grafiku
Molimo izvršite neke nadogradnje ove igre
ovo je nepravedno jer je misija sve teža i teža. ako želite spitfire trebali biste dobiti 20 barova za to. ostale igre poput ove su iste kao iz svemira ili galaksije. ali postignuća su niska. trebali biste igrati igru bolje nego što je igra. Inače, neće biti dobro
Dobra grafika i laka kontrola
Sjajna igra. Besplatna igra, razuman broj oglasa (morate gledati oglase samo ako to želite da biste udvostručili nagradu za pobjedu), sjajna grafika. Postalo mi je malo preteško oko razine 16 - potrebni su snažniji avioni za natjecanje
Jako mi se sviđa ova igra i osjećam se kao prava zračna bitka..i to je prava 3d akcija..ali savjetovao sam da dodate još ratnih aviona i da ratnu bazu neprijatelja dodate više sadržaja...
Ugodna i realno teška, možeš pobijediti ovu igru, realno je teška, ne volim slične igrice poput #skyforce2 koje jako teško napreduješ, sa svim nadogradnjama sam odustao u zadnjih nekoliko razina, ali ova igra je drugačija, totalno igranje i uživanje
Možete li dodati "arkadne" kontrole kao u Strikers 1945-2... Hvala...
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter આર્કેડ dneq
Igra se ruši na razini 5
Znam da postoje ljudi koji imaju puno vremena i sve što rade je da igraju igrice, ali u nekom trenutku igre se moraju igrati, čak i osvojiti, ne daj Bože! Ova igra postaje preteška i prebrzo, što je čini nimalo zabavnom. Zabava nula. Bez ikakve zabave.
Mora postojati način da dobijete više zdravlja i više novčića kako biste mogli ažurirati svoje oružje i avione
Sequel of Award Winning next-gen top down air combat shooter with stunning 3D graphics and amazing orchestral soundtrack. Enjoy the classic atmosphere of
gubitak vremena. dobro ako moraš čekati na aerodromu ili slično...
Izvrsna igra, ikad u vrstama zračnih borbi
Sviđa mi se igra razmišljajući o drugoj akciji pomicanja 7
Sky force je x-krat lepsi.
Najbolji pucač iz aviona... vrlo izazovan, ali možete ga proći. Volio bih da svi ažurirate stari kako bih mogao igrati na njega
Dobra igra, ali mi se stara više sviđa
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkādes spēles wwia
Kad počnem igrati, odmah se sruši
Volim to. Samo treba više faza i šefova
Nemojte dugo ažurirati
Jedva čekam da se pojavi nova verzija... Još čekam, dosađuješ se, izgubio si zvijezdu..
Star Shoot VS Аркадни oyih
Ne izgubiti...
...nije cool uvijek zaustavljanje i ponovno pokretanje mog telefona ne radi to.
Ovo je 2D igra
Između se vide vulgarni oglasi
Da igra stvarno radi pouzdano, dao bih joj savršenu ocjenu. Ali doživio sam da se aplikacija sama od sebe zatvara prečesto da bih je ikada preporučio. Čini se ili pokvareno ili nedovršeno.
Xbox
Kontrole su meh, grafika je lijepa, ali stvar iz Drugog svjetskog rata se baš i ne drži. Ali hej, sasvim prihvatljivo. Želim vas samo jedno pitati: gdje je prošao prvi zračni napad? nedostaje mi
Dobra igra, ali pucanje bi trebalo pojačati lke Galaxy igru
Igra je namještena tako da gubite .ispaljuje se na istom mjestu i puno ne pali. Drift off game board na lijevoj strani puno. Nestaneš, pucaš odostraga, mlaznjaci prolaze s daske. Pogodite mete 5-6 puta bez odgovora.
Igra blista, mogu igrati samo dok ne zatvorim igru, tada ima problema (metci, zvijezde i medalje nestaju, ali bombe i rakete su i dalje vidljive). Da to popravim, moram ponovno preuzeti cijelu igru .
wow
Sjajna igra. Ipak, stvarno povećava razinu frustracije. Povećanje težine je super za neke igrače, za ubijanje vremena, dovoljno je teško pa sam nakon tri pokušaja prolaska kroz područje izbrisao igru. Možda probati lakšu razinu za nas vikend ratnike s manje volje za borbu do smrti?
Aerial Duel™ - Aplikacije na Google Playu
Sjajna igra. Dodavanje je potpuno izborno i nije potrebno za napredovanje. Sjajan posao, samo tako nastavi.
zabava s mnogo stvari koje treba raznijeti!
Loše. Samo loše svuda. Užasna grafika, užasna igra. Izbjegavajte.
Igra je brza i žestoka. Radije bih koristio joystick nego povlačio svoj avion po ekranu. Kao što ne možete uvijek vidjeti na što pucate ili gdje se nalazite na ekranu. Molimo popravite i stavite joystick ili dajte opciju za joystick