Post by buibiguasireapp on Mar 13, 2022 8:12:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dota Plus Total ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dota Plus Total IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ točke generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Dota Plus Total 2022 version ▞▞▞
Zašto ne mogu spremiti svoju građu..popravi ovo
Volim to.
Dobro!
Dota Plus Total Divertisment pmif
Ažuriraj
Korisno thz
Stvarno korisno, ali još uvijek nedovoljno jer moram kupiti pro za još jednu korisnu aplikaciju..Ne mogu preuzeti profesionalnu aplikaciju... Piše da stavka nije dostupna.. Inače je ova aplikacija bila sjajna
Mislim da morate ažurirati informacije o posljednjem ažuriranju Dota2.
Stvarno korisno! Hvala za ovu aplikaciju! Ovo je 4,5 zvjezdice, samo bih volio da ima više savjeta za heroje
Za novu zakrpu. heroji nove agha nadogradnje
Dodajte preporučene stavke
Dota Plus Total Intrattenimento myd
O ne znam
Potrebno je poboljšanje. Niste potpuno ažurirali sve detalje. Ima i nekih netočnih informacija.
Ne mogu se ni prijaviti u aplikaciju
Pomaže u donošenju odluka u igri
Zapeo na inicijalizaciji baze podataka. Molimo programere da me upute o tome
Gdje je nadogradnja žezla?
još uvijek ima mjesta za mnoge mogućnosti!!! pokušajte dodati odgovore heroja i sigurno ćete dobiti pet zvjezdica!
Sviđa mi se aplikacija, veliki obožavatelj, ali treba joj ažuriranje, AŽURIRAJTE JE !!!!!!! ZBOG ZAJEDNICE
Preuzmite aplikaciju Preuzmite još 4 aplikacije da bi ovo funkcioniralo Ne
Nešto nedostaje??
molimo nastavite s ažuriranjem aplikacije inače je teško pratiti likove tijekom igranja.
Nije ažurirano
OK, ažuriram svoju recenziju s 1 na 4. Dota Plus Total ima counter picker koji mi je najpotrebniji i jednostavno ne razumijem zašto moraju odvajati druge stvari, ali sada mi je u redu dota plus total. Još jednom hvala devs.
Ponovno sam instalirao novo ažuriranje mnogo puta, ali još uvijek ne radi. Moram koristiti ovu aplikaciju, pomozite mi. TY
Nije ažurno
Više nije ažurno
Molimo dečki da starija verzija ima glasove heroja, popravite ovo, dečki i hvala na ažuriranju, ali želim glasove da popravite ovo, dečki ako to popravite, dat ću vam 5 zvjezdica, molim vas, popravite dečki glas heroja 😐. ..more power guys #DOTA 2 ❤
Opcija pretraživanja u izgradnji ne radi
اصلا خوب نیست
Ovo je najbolji vodič za razumijevanje kako koristiti i povezati sposobnosti heroja i predmete prikladne za svakog heroja. Pomoglo mi je da samo zajebavam neprijatelje od samog početka igre do kraja ☺
Dota Plus Total บันเทิง qom
Dota Plus Total Əyləncə dqah
Meh :/
Oglase uklanja kreator. Sveti fucc mate živio za tebe. To je sjajna aplikacija na vrhu toga. Protubiranje, informacije o artiklima itd. Ima sve što mi treba. Živjeli druže.
Nije ažurirano
predlažem kontrapick ne samo heroj, make like dotawikipedia staviti counter item, ili skill to hero. primjer BB kontrapick čarobni štapić ili nešto slično
Bilo bi još bolje da prikazuje složenost svakog heroja, kao u igrici. Također molimo uklonite sustav bodova/razina. Lagano je i mislim da to nikoga ne bi zanimalo. Ometa brzi pristup Counter odabiru i provjeravanju građenja.
Survival on Raft: Multiplayer உருவகப்படுத்துதல் cyrt