(Android) Miraculous Ladybug \u0026 Cat Noir apgaudinėja neribotą skaičių žetonų
Mar 13, 2022 8:21:50 GMT -5
Post by buibiguasireapp on Mar 13, 2022 8:21:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Miraculous Ladybug \u0026 Cat Noir ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Miraculous Ladybug \u0026 Cat Noir IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą skaičių žetonų ▞▞▞
▞▞▞ Miraculous Ladybug \u0026 Cat Noir 2022 version ▞▞▞
Turėjau šį žaidimą, kai man buvo 6 metai. Tai buvo labai smagu iki atnaujinimo, kuriame yra Queen Bee, Rena Rouge ir Carpace. Maniau, kad atrakinsite juos tam tikruose lygiuose, bet vietoj to turite iššvaistyti visas savo akumas ir ladybugs, kad vaidintų veikėjai. Jei neturite pakankamai akumų ar boružėlių, turite mokėti TIKRAIS PINIGAIS. Buvau toks piktas. Viskas, ką galėjau gauti, buvo Alya / Rena, Marinette / boružėlė ir Adrien / Chat noir. Teko iššvaistyti DAUG BUROŽIŲ. Ir visada yra blizgučių. tai sustingsta. daug.
Mluvící Kočka Emma Balerína Pro příležitostné hráče jay
Šis žaidimas yra stebuklingas, bet atidarykite visus žaidėjus
Pirma, yra per daug skelbimų, taip, aš žinau, kad jums reikia skelbimų, kad gautumėte pinigų, bet tai nėra pasiteisinimas dėti skelbimus kiekvieną kartą, kai baigiate lygį. Antra, veikėjai nelabai gražūs, neatrodo taip, kaip buvo serialuose... Trečia, kam reikia pirkti personažus?.. Lyg tu juokauji?Ar reklamų neužtenka smfh ☠️ Labai jaudinausi, nes esu didžiulis serialo gerbėjas, bet pasirodo, kad tai dar vienas šlykštus žaidimas
Man labai nepatiko atsilikimas, bet jei jis praeis, galbūt aš jį pakeisiu ir reikia tiek daug, kad tik gaučiau vieną iš gerų superherojų
Miraculous Ladybug & Cat Noir Action rfnr
Šiam žaidimui reikia daugiau charakterio. Bet vis tiek gera žaisti
Megstu ja
Man patinka šis žaidimas, bet iš tikrųjų jis labai greitas. Kai tik žaidžiate, objektai ateina per greitai
Programa yra tikrai šauni, nes joje yra tiek daug šaunių dalykų, kuriais galima kovoti su anime, kad būtų galima rinkti laimingus žavesio elementus, ir yra tiek daug lygių, kad galėtumėte taip smagiai praleisti laiką Kai pirmą kartą žaidžiau, man buvo labai smagu 😁
Šis žaidimas visada yra nulaužtas. Bandau atidaryti žaidimą iš pastarųjų dviejų valandų ir sakoma „Miraculous Keeps Stopping“.
Žaidimas smagus. Man patinka grafika... puikus laiko švaistymas... tai standartinis žaidimas. Jokių specialių priedų. Tiesiog bėkite ir stenkitės baigti trasą nesikišdami į dalykus. Bet tai gerai. Ne 7,99 USD per savaitę. Kas buvo tas genijus, kuris manė, kad tai gera idėja? Rimtai. Didesni žaidimai su daugiau pasiūlymų arba už fiksuotą mokestį, arba 10 USD per mėnesį aukščiausios klasės rinkoje. 32 USD per mėnesį už bėgimo žaidimą? Ne. Galbūt mokėčiau 7 USD per mėnesį už prieigą prie VIP veikėjų, bet ne savaitę
Aš nekenčiu šio žaidimo, nes jame yra per daug skelbimų ir atrakinami visi lipdukai ir superherojai lygiuoklis tik iki 8, o aš turiu visus superherojus ir nežinau, ką su jais daryti, todėl tai yra pats blogiausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau. Kalbantis Angela Nr. 1 ir 2 yra gražus. Man labiausiai patinka žaisti Angelina, nes jis turi tualetus ir nuostabius šepečius, taip pat daug muilo, bet šis stebuklingas ladybug žaidimas nėra mano tipas
Šiame žaidime nėra nieko gero! Dizainai, šiukšlės. Animacijos, baisu. ŠOKIAI, KAS SUVO TĄ IDĖJĄ. Dekorai, ne. NET NE LIPDUKAI, kaip jie taip suklydo. Visos ekrano kopijos ir kokia jų serija yra neteisinga. Kiekvienas, kuris žiūrėjo bent 1 sezoną, gali pasakyti. Net neprisimink man apie VIP sistemą. Taip pat labai vėluoja, o jautrumas yra siaubingas. Žaidimas yra visiška ir visiška klaida. NIEKADA TO NEATSIkratęs. 2 žvaigždutės sakyčiau už pastangas, bet nebuvo įdėta.Gerbėjas Aš esu didelis stebuklingos ladybug ladybug gerbėjas, todėl tokia graži, kad ši programa yra naudinga vaikams, taip pat man 18 metų, man patinka šis žaidimas, tiesa, žaidimas buvo šiek tiek nuobodus, bet smagu, daug daugiau, man patinka žaidimas, kuris man patinka per daug tai taip gražu.. tai taip nuostabu ir kitiems žmonėms tai taip pat patiko žaidimas ką jūs turite atrakinti šį žaidimą ir nauji lygiai daro žaidimą įdomesnį mintys būsena sezonas nėra atrakintas noriu trečio sezono noriu trečio sezono sezono skirtukas tak ke liye bahut
Galiu žaisti tik iki lvl 80 ir manau, kad man nereikėtų pirkti Chat Noir/Adrian, kai jis nuo pat pradžių nebuvo žaidime.
Man tai puikus žaidimas, bet vienintelis dalykas, kurį skyriau trimis žvaigždutėmis, yra tai, kad jis šiek tiek atsilieka, o veikėjai beveik viską, ką turime sumokėti grynais pinigais, o tai taip juokinga ir bloga!Įsitikinkite, kad daugiau to nedarysite
Vienas iš blogiausių žaidimų, kuriuos kada nors žaidžiau. Kai pamatysite iš pradžių, norėsite jį įdiegti, bet kai tai bus padaryta, pamatysite tikrąjį pasiūlymą. Jis daug trikdo ir žaidžiant valdikliai užstringa, o tada grįžta į pagrindinį ekraną. Grafika yra labai baisi nei tada, kai ruošiamasi atsisiųsti. Visų veikėjų veidai atrodo labai siaubingai. TODĖL PERSKAITYKITE ŠĮ IR DALYKITE KĄ KĄ TAI, JEI ESATE KŪRĖJAS. IR JEI TIESIOG NORITE JĮ ĮDIEGTI, NEŠVAISTYKITE SAVO DUOMENŲ 👎😠
Kai mano vaikai žaidžia šį žaidimą, jie visada jaudinasi, aš skiriu jam tris žvaigždutes 🌟
Man labai patinka programa, man tiesiog nerūpi pinigai veikėjams gauti. Bet irl aš esu įsimylėjęs stebuklingą boružėlę.
Labai norėčiau, kad stebuklingam pasirodymui jie pridėtų dailių pojūčių. Taip pat žaidimas vėluoja ir manau, kad jau yra iškirptų sensų, bet aš negaliu jų žiūrėti. Valdikliai yra bėda. vis dar myliu stebuklingą šou, o ne žaidimą. pašalinti. Tikiuosi, kad žaisiu tai, kai žaidimas bus atnaujintas. Ate.
Norėčiau suteikti jam aukštesnį įvertinimą, bet tai yra mėnesinis aukščiausios kokybės žaidimas, skirtas tik pagrindiniams veikėjams, automatiškai ne. Ir jei nesirenkate aukščiausios kokybės, gausite daugiau skelbimų nei žaidime
Kaip
Man patinka ši programa🤩, bet mano mėgstamiausi personažai yra aukščiausios kokybės😞 🐞🐱🦊🐝🐢
Miraculous Ladybug & Cat Noir แอ็กชัน ayjj
Man patinka šis žaidimas, nes jis leidžia jaustis daug geriau nei kiti žaidimai, nes kitame yra daug skelbimų.
Žaidime yra šiek tiek atsilikimo, todėl veikėjas nejuda reikiamu metu, taip pat juda neteisingai (perbraukia į vieną pusę, o veikėjas daro kitą).Be to, yra daug skelbimų; vaizdo įrašų skelbimai po kiekvieno paleidimo ir reklamjuostės žaidimo pagrindinio ekrano viršuje (galbūt apačioje).
Man patinka pasirodymas, todėl, žinoma, gavau žaidimą. Trumpai tariant: geras kaip gerbėjų tarnyba, bet geriausiu atveju kaip žaidimas. PRIVALUMAI: - Naudojama muzika, piktadarių dizainai ir transformacijos iš šou (geriausios dalys) - Atrodo beveik kaip šou - Alya TRŪKUMAI: - Nieko naujo, pavargusi mobiliojo žaidimo formulė - Reikia atrakinti begalę bėgikų lygių, juos galima žaisti tik kas 5 valandas - Sienos bėgimas ir spektaklio elementai nepakankamai naudojami - Veikėjų ir piktadarių skirtumai tik vizualiai - Kartais nereaguoja valdikliai - Jokių kitų žaidžiamų personažų (Chloe? Dabar jau yra Bubbler, bet Nino? ) arba Hawkmoth Rekomenduojama tik tada, jei jums reikia kažko perjungti laiką. tarp epizodų išleidimo
Šis žaidimas yra labai gražus, jame yra nuotykių. Už tai skiriu 5 žvaigždutes, atsisiųskite šį žaidimą ir mėgaukitės nuotykiais stebuklinguose ladybug žaidimuose
Miraculous Ladybug & Cat Noir Акционе csjk
Tai gana smagu, bet man nepatinka mokėti pinigų, kad atrakinčiau personažus. Jis taip pat turi keletą gedimų, bet vis tiek įdomus žaidimas
Žaidimas man yra nuostabus, o mano pusbrolis ką tik atsisiuntė jį šiandien, bet mums užtruko daug laiko, kol jį atsisiuntėme, jis atsisiųs, tada sakyk, įdiekite dar kartą, tai buvo nuobodu, todėl siūlau padirbėti
Tai visai geras žaidimas. Juose yra 16 simbolių, kuriuos galite pasirinkti. Norėčiau, kad būtų daugiau lygių. Paskutinis lygis yra princesės kvapas, todėl nėra naujų veikėjų ir jie netgi praleido kai kuriuos originalius personažus, tokius kaip kopijavimas ir p. Karvelis. Žaidimas įdomus, bet gali prireikti darbo.
Na, tiesą sakant, šiuo metu esu labai nusivylęs, ką tik pradėjau žaisti ir mano antroji dovanų dėžutė/dovana sako, kad man reikia laukti 17844 DIENAS, kol ATIDARYTI !!!!😵😐😤😤 Aš nesuprantu, kodėl man reikia laukti 40 nelyginiai metai atidaryti šią dovanų dėžutę, o drugelių kaina ją atidaryti yra juokinga! 5139081!!!! PRAŠOME TAISYTI TAI! TAI JUOKINGA! Ir verčia mane norėti jį ištrinti!
Įdomus žaidimas, bet aš skyriau 4 žvaigždutes, bet ne 5? Kadangi animaciją ir grafiką reiktų patobulinti, o žaidimas bus dar geresnis. Nors Kaip ladybug ir cat noir, bet vis tiek nusivyliau, kai sužinojau, kad žaidimas bus toks blogas.
Esu šokiruotas!?😲, Kiek pasikeitė šis žaidimas nuo jo pasirodymo dienos!! Yra naujų personažų ir daugiau lygių, o TAIP PAT gali žaisti kaip HAWK MOTH??!! Dabar tai labai šaunu, tik kaip šalutinis žaidimas, nors galite žaisti kaip „Hawk Moth“, ne trūksta pagrindinio žaidimo, o ŠALUTINIO ŽAIDIMO. Gavau visus pirmuosius simbolius, kuriuos galite gauti su boružėlių monetomis ir kandžių deimantais
Atrodo smagiai, net jei nežaidžiau.
šis žaidimas yra juokingas, aš jį atsisiunčiau vieną kartą ir kai tik žaisdavau, jis išsijungdavo ir vėl paleisdavo 1 lygyje, o dabar bandau jį atsisiųsti, jis iš pradžių veikia, o kai jis išnaudoja visus 164 MB, jis negali atsisiųsti šio žaidimo ir išsijungia bet jo panaudoti duomenys vis dar dingsta, todėl iš esmės buvo iššvaistomi visi 164 MB😡😤
Šis žaidimas yra labai geras, tai labai smagu, bet jei yra daugiau veikėjų ir daugiau lygio, tai būtų įdomiau, taip pat sukurkite kitą vietą, nes nuo 1 iki 8 Tai ta pati vieta, bet šis žaidimas yra toks geras
Skelbimų kiekis sugadina šį žaidimą. Visiškai juokinga. Jie nori, kad mokėtumėte 8 per savaitę, kad jų atsikratytumėte. 8... per savaitę. Tai yra 32 doleriai per mėnesį! Tai beprotiškai daug mokėti už šį žaidimą. Ką tu galvoji?! Gėdinga. Kadangi tai yra „oficiali programa“ ir tiesioginis pinigų griebimas, tai tikrai verčia mane suabejoti savo lojalumu šou.
Žaisti tikrai smagu, bet.. Šiame žaidime yra klaidų, jei kartais perbraukiu į dešinę arba į kairę, jis neveikia ir aš išeinu ir esu 30-ame lygyje ir sakoma, kad norint žaisti šį lygį reikia 13 žvaigždučių. Aš jų daug uždirbau, bet vis tiek negaliu žaisti. prašau padėk man su tuo......
Sitas geimas tik maziem vaikam!!!👎
omg skelbimų kiekis šiame žaidime yra juokingas! žaidžiate 10 sekundžių, o tada iškart pasirodo skelbimas. taip pat 4 USD už vieną savaitę žaidimo be skelbimų, neverta. Jau nekalbant apie vėlavimų ir nesklandumų kiekį paleisties 😰 paprasti vaikinai...kaip tikitės ilgalaikių klientų ir žaidėjų, jei jie susijaudins po pirmųjų 2 lygių?
Man tai patinka, dėl skelbimų įvertinau 3 žvaigždutėmis, o už visus personažus reikia mokėti • (Man patinka šis žaidimas)
Man nepatinka naujas žaidimo atnaujinimas. Tai nerodo sėkmės žavesio, kaip anksčiau. Ir tai nerodo „laiko nusikratyti“. Tai iš tikrųjų yra žaidimo smagumas. prašau grąžinti
Miraculous Ladybug & Gato Noir Ação pxbq
Tai geras žaidimas, bet jis tikrai vėluoja. Aš žaidžiu su Samsung s21 plus, todėl tai nėra problema. Kai aš įjungiu maitinimą arba einu tuneliu, jis tiesiog pradeda atsilikti ir aš vis atsitrenkiu į daiktus. Taip pat yra daugybė skelbimų.
Lara croft yra daug geresnė nei šis žaidimas. Lygiai per trumpi ir viskas taip painu, kad tiesiog sugendame. Vaidinamų personažų nėra daug. Ir žaidimo eiga nėra gera. Kai slystame po kliūtimis, neįmanoma pamatyti, kas laukia. O grafika nebloga. Jų detalės blogos. Bosus taip lengva nugalėti, pirmiausia mes tiesiog pabėgame, o tada tiesiog sunaikiname daiktus, kuriuos ji meta, ir jis nugalėtas. Ir transformuoti lygių metu nėra jokios naudos. nemanau, kad tai gali būti pataisyta