Post by buibiguasireapp on Mar 13, 2022 8:27:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harmony Isle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harmony Isle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирати кључеве за повећање ▞▞▞
▞▞▞ Harmony Isle 2022 version ▞▞▞
Стигао сам све до нивоа 26 и престао је да ми дозвољава да радим задатак и престао је да ми дозвољава да скупљам новац, можеш ли да поправиш ово, молим те, стварно ми се свиђа ова игра
Како да купим експанзије. Да ли морам да достигнем одређени ниво јер не могу више да градим зграде јер више нема дрва ни простора за то. И немам пуно драгуља па не могу више да купим дрво.
Лепа игра за заузете људе. За разлику од других игара, не морате стално да будете у њој. Не морате нужно ништа да купујете.
Lollipop Crush Puzzle neow
Хармони исле је одлична мала игра. Већ га играм на свом мобилном телефону, тако да је већи екран на мом таблету сјајан. Моја једина замерка је да су неке куповине у игри неразумно скупе. И веома је тешко зарадити драгуље. Дакле, морате их купити правим новцем. У реду, то је бесплатна игра, али је бол. Иначе је добра игра.
Harmony Isle የተለመደ qxj
Неће ми дозволити да ажурирам божићно ажурирање?
Волим ову игру
Али морам јако да притиснем екран на додир да бих урадио ствари? Хасле
Уживајте у овој игри, не морате да трошите новац ни на шта све се купује са ресурсима
Волим ову игру, али изгледа да грешка мисли да увек гледам видео снимке за награду и тако сваких 5 секунди ми се појави искачући видео и када притиснем постоји, пита ме да ли заиста желим да оставим видео и да не зарадим ништа али нисам покушавао да урадим било шта да зарадим награде и мрзео бих да ово уништи моју омиљену игру коју сам годинама заглавио, али овај квар онемогућава играње, сазнајте шта је узроковало вашу феноменалну игру да уради ово уз коју је дошла ново ажурирање ако се поправи вратићу се
Ажурирајте плс...
У реду је!, чекам ускоро.. Само је време предуго..
Опуштајућа игра која ће вам одвести ум од свих брига. Да имате контролу над својим светом. Једноставно волим ову игру. Најбоља ствар је што могу да играм на свом рачунару и таблету. Преузмите и нећете пожалити.
Неће играти само црни
Савршена игра
Споро младо кретање ликова. Као да је нагхаханг анг анг цп ко дахил собранг багал капаг гамит анг анг апп на то
У реду је
Покушао сам 6 пута, али је дошло до 92% и само престао, стварно узнемирен.
Заиста волим ову игру јер те тера на размишљање.
Harmony Isle Casual games pzb
Одлична игра, али виси
Harmony Isle معمولی shke
Волим ову игру, само бих волео да неки предмети не коштају толико драгуља,
Harmony Isle Diverse wjlq
Кликните једним кликом на линк који сте ми послали
Дакле, потпуно волим ову игру, било би пет звездица ако бисте могли да поправите заостајање, молим вас
Леп
Стално пада
Заиста уживам у овој игри и волим чињеницу да нема досадних реклама, једини проблем је што бих волео да могу да играм на свом Самсунг галаки с8 плус
Није лоше
Допада ми се
стварно добра игра
Заиста ми се свиђа ова игра, али ажурирања су далеко између. Приближавам се крају онога што је доступно у игрици и без ажурирања ускоро нећу моћи да играм још дуго. Веома сам разочаран. Надам се да ће се програмери игара ускоро окупити.
То је исто као Симс. Одлична игра. Направите другу верзију. Хвала
Али нема дугмета за одустајање да бисте прекинули меч..поправите ову побуну..или ваша компанија може бити корумпирана
Потребно је неко време да ажурирања изађу. Али коме су они потребни? Мало или без грешака. Одличан начин да прођете време. И разумно када је у питању постизање циљева.
Поправи своју викендицу!!
Волим.то
Одличан начин да окупирате своје време.
ово је одлична игра која пролази кроз време АЛИ треба брзо побољшање! 1. Молимо вас да опцију зумирања учините много даље, заиста је тешко видети цело острво. или чак целокупну имовину коју поседујете. 2. учините да се зграда РОТИРА! много ми смета јер не могу заиста да украсим место на начин на који желим. МОЛИМ ВАС ПРЕДСТАВИТЕ НЕКУ АКЦИЈУ. ДА МОГУ ДА ДАЈУ 5 ЗВЕЗДИЦА. хвала.
Хармони исланд